Cégünkről

Cégünkről

Első Magyar Energetikai Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

EMEF

Az Első Magyar Energetikai Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2003-ban alakul kizárólag magyar tulajdonosokkal. Az alapítás óta eltelt több, mint 20 évben az energetikai szolgáltatási piac egyik jelentős referenciákkal és tapasztalatokkal bíró cégévé váltunk.

Az elmúlt években stabil piaci pozíciót értünk el a nagy multinacionális cégekkel folytatott versenyben, megőrizve pénzügyi stabilitásunkat.

Alaptevékenységünk a hő- és energiaszolgáltatás ESCO konstrukcióban, valamint energetikai rendszerek üzemeltetése és karbantartása.

A mérnök kollégáink energetikai hatékonyságjavításra vonatkozó tanácsadást nyújtanak, valamint épületek energetikai minősítésével is foglalkoznak. Technikusaink a fűtési, hűtési és légtechnikai rendszerek karbantartását és hibaelhárítását végzik el.

A cégünk szolgáltatásaira jellemző a magas színvonal, a folyamatos fejlesztések, egyedi megoldások alkalmazása és az ügyfélközpontúság. A cégünk kollégai kimagasló és naprakész szaktudással, sok éves gyakorlattal rendelkező szakemberek. A munkájuk során nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a környezetvédelmére. Ezért is rendelkezünk ISO 9001:2009 és ISO 14001:2005 szabványok szerinti minősített minőség- és környezetirányítási rendszerrel. Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások (napenergia, biomassza, biogáz) hasznosítása területén, melyet az általunk megvalósított projektjeink is bizonyítanak.

Szolgáltatásaink

Elérhetőségünk

Budapesti székhely

  • 1034 Budapest, Tímár utca 22, II.em 15.

  • +36 (1) 387-7050
  • +36 (1) 250-5555

Telephelyek

  • 5700 Gyula, Bodoky út 17

  • 8000 Székesfehérvár, Székely utca 3.
Oszd meg az oldalt!