Energetikai veszteségfeltárás, tanácsadás, optimalizálás

Energetikai veszteségfeltárás, tanácsadás

Vállalkozunk meglévő energetikai rendszerek (hő és villamos hálózatok, sűrített levegő rendszerek, technológia berendezések) helyszíni felmérésen alapuló energetikai veszteség feltárására. Javaslatot teszünk az energetikai rendszerek optimalizálására, fejlesztésére és a költségek csökkentésére.

A munkánk során felállítjuk a jelenlegi és a leendő energiamérleget. Megvizsgáljuk az energiahatékonyság fokozásának és a megújuló energiaforrások bevonásának összes lehetőségét.

A javaslatainkat döntés előkészítő tanulmány formájában adjuk át. Igény szerint segítünk kialakítani, vagy a meglévő energia stratégiát átalakítani a kedvezőbb működési költségek érdekében.

A javasolt megoldások megvalósításában igény szerint részt veszünk. Szakmai tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal segítjük az üzemeltetés költségeinek csökkentését.

 

Ajánljuk az energia felhasználás ellenőrzés, monitoring szolgáltatásunkat. Igény esetén részt veszünk tanácsadóként az energia beszerzésekben és energiaszolgáltatási szerződések

megkötésében.