ESCO, hőszolgáltatás

ESCO, hőszolgáltatás

 

Vállaljuk egészségügyi, oktatási, egyéb önkormányzati vagy állami intézmények, ipari cégek, irodaházak, társasházi lakóépületek hőellátását:

-  ESCO szerződés hőszolgáltatási keretében.

 

ESCO szerződés:

Az ESCO jelentése: Energy Serving Company (Energetikai szolgáltató vállalat) vagy Energy Saving Company (Energiamegtakarító vállalat). Az ESCO konstrukcióban Partnereink pénzügyi forrás, önerő nélkül érnek el jelentős energia- és költségmegtakarítást. A cégünk a hatékony és alacsony költségekkel működő energetika rendszer megvalósítása és finanszírozása mellett vállalja a rendszer üzemeltetését, karbantartását és a szükséges energiahordozó megvásárlást is. Biztosítjuk a rendszerek működéséhez szükséges erőforrást. Az általunk létrehozott rendszerek minden magyar és EU-s jogszabálynak megfelelnek. A finanszírozáshoz tőkeerősek vagyunk és biztos pénzügyi háttérrel rendelkezünk.

A korszerű rendszereknek és a cégünk gondos és szakszerű üzemeltetésnek köszönhetően jelentős energia és költségmegtakarítást érnek el Partnereink. A megtakarítások fedezik a korszerűsítés költségeit. Garanciát vállalunk a megtakarításra és az üzembiztos, folyamatos működésre.

 

Hőszolgáltatási szerződés:

Kollegáink sok éves tapasztalata és kiemelkedő szakmai tudása alapján vállaljuk meglévő energetikai rendszerekkel az épületek hőellátását a jelenleginél alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett. A szolgáltatásunk keretében optimalizáljuk a rendszerek energia- és egyéb erőforrás igényét. Az elért költség megtakarítást megosztjuk a Partnereinkkel. Olyan érdekeltségi rendszert alakítunk ki, mely ösztönöz bennünket a megtakarítás növelésére.

 

Cégünk szakemberei segítenek a lehetséges pályázati lehetőségek elérésében, illetve kidolgozásában. A szolgáltatásainkhoz rugalmas pénzügyi konstrukciók és garanciák kapcsolódnak. Jelentős mértékű szolgáltatási felelősségbiztosítással rendelkezünk. Az energiagazdálkodást saját fejlesztésű szoftverrel támogatjuk.